Радена Ангелова, Спешъл Олимпикс София

Отбор по силов трибой

Казвам се Радена Ангелова, на 19 години. Спортувам от много години и обожавам тениса, йогата, конна езда и ски спускане.

Мога да победя всички и да спечеля медал! На Световните летни игри в Лос Анжелис през 2015 го направих.

Ще се представя добре и в Абу Даби!

Всеки ден спортувам, състезавам се за Спешъл Олимпикс България от 9 години. Имам много спечелени медали за нашата страна и за отборите ни и това ме прави истински щастлива, много искам да продължа да се състезавам и да имаме още победи.

 Срещам нови приятели и обичам лагерите, защото  прекарваме много време в тренировки и забавни игри заедно. Харесвам зимните спортове и се чувствам много уверена на ските, чакам с нетърпение Световните игри, готова съм да се състезавам с атлетите от другите страни.

Най-хубавият ми спомен със Спешъл Олимпикс е спортът като цяло. Обичам да тренирам различни дисциплини и да се чувствам във форма.

Постиженията, с които най-много се гордея, са медалите, които съм печелила, мечтая да продължа да побеждавам. Спортът ми дава увереност, движение и желание да продължавам напред, ходя да тренирам във фитнеса всеки ден.

Спешъл Олимпикс ме научиха да се състезавам, да се боря и да побеждавам. Това ме прави щастлива.

Радена участва успешно в Световните летни игри на Спешъл Олимпикс Лос Анджелис’2015, като печели бронзов медал в дисциплина конна езда. На Световните зимни игри в Австрия‘2017 Радена спечели златен медал в „Слалом“.

Програма на състезанията по силов трибой

Национален изложбен център - Абу Даби (ADNEC)
15 - 19 март 2019

Резултати

Лежанка
15 март 2019
9.00 ч.
Четвърто място
Мъртва тяга
15 март 2020
9.00 ч.
Четвърто място

Галерия

Те ги подкрепят:

10 български общини

7 български спортни федерации

333 български дарители

С медийното партньорство на:

Благодарим за корпоративната подкрепа на:

Благодарим за гражданската подкрепа на: