Медийна акредитация

Aбу Даби и Обединените арабски емирства ще бъдат домакин на най-голямото спортно и хуманитарно събитие в света през 2019 – Световните игри на Спешъл Олимпикс между 14 – 22 март 2019. Фокус на игрите е приобщаването на Решителните – хора с интелектуални затруднения – чрез силата на спорта. Те ще бъдат най-мащабните Световни летни игри в историята на Спешъл Олимпикс с участието на над 7,200 атлета от повече от 192 държави. Церемонията по откриване на 14 март се очаква да привлече 45 000 гости, а милиони ще могат да я наблюдават, благодарение на излъчването на ESPN и световната им мрежа от партньори, както и на медиите в Абу Даби.

Достъпът до залите и пространствата на Игрите /с изключение на тези, които са на открито/ ще се осигурява въз основа на медийна акредитация. Всеки може да се регистрира за Медийна Акредитация онлайн в системата на Спешъл Олимпикс. Регистрацията е безплатна и е отворена до 10 март 2019. Призовават се операторите да се регистрират възможно най-скоро, за да има достатъчно време за проверки и одобрение на поисканите акредитации.

Акредитацията за медии е достъпна на: https://registrations.connect.specialolympics.org/auth/login/media/

Осигурява достъп до световния пресцентър на Световните летни игри на Спешъл Олимпикс и информация, съобщения и снимки от игрите на място или от България

Заснемането извън залите и пространствата на провеждане на Игрите ще се регулира от националните регулации в Обединените арабски емирства. Това означава, че са необходими разрешителни от местните медийни власти – управлявани от Националния медиен съвет. Заявките за разрешителни са достъпни онлайн. Местният организационен комитет ще даде повече разяснения във връзка с подаването на тези заявления.

Leave a Reply