СЪСТЕЗАНИЯ И ТРЕНИРОВКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19

Общността на Спешъл Олимпикс навред в Европа посреща предизвикателствата на емипидемията на Корона вируса, както ние посрещаме всяко предизвикателство – солидарно, с надежда и любов. Здравето и благосъстоянието на нашите атлети, доброволци, персонал и семейства са нашият основен приоритет.

В изпълнение на Решението от 13 март 2020 на Народното събрание за обявяване на извънредно положение на територията на България, заповедта от 13 март 2020 на Министъра на здравеопазването и заповедите на Министъра на младежта и спорта и Министъра на образованието и науката и на Указанията на Спешъл Олимпикс Интернешънъл, Управителният съвет на Спешъл Олимпикс България взе решение да отмени всички състезания и спортни празници с подкрепата на Спешъл Олимпикс за срок до 30 ЮНИ 2020 ГОДИНА.

През месец април и месец май, шестнадесет години подред, заедно съприживявахме Регионалните спортни празници в рамките на Европейската футболна седмица на Спешъл Олимпикс – тази година следва да ги отложим докато има яснота за здравната ситуация в страната.

Бъдете силни и солидарни – спазвайте указанията за безопасност на здравните власти!

За актуална информация: Диана Банчева – Програмен координатор на Спешъл Олимпикс България тел. 0885 321 361, ел. поща: diana@sreda.net

WWW.FAN.BG  WWW.SOBG.PROSPORT-BG.NET

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/SOBULGARIA/

ел. поща: sobg@prosport-bg.net

Leave a Reply